Pi e-Learning Management System

Pi e-Learning (π LMS) este un sistem inovativ si complet de management al educatiei la distanta dezvoltat pe Drupal CMS, impreuna cu pachetul de module Opigno dezvoltat de firma elvetiana Connect-i. Permite dezvoltarea cu usurinta a unei educatii antrenante si a unui continut atractiv, oferind elevilor si studentilor cai de invatare adaptative, cu gestionarea abilitatilor acestora, a certificarilor lor, precum si, urmarirea rezultatelor. De asemenea, include mai multe instrumente care faciliteaza comunicarea intre elevi/studenti si cadrele didactice, ceea ce face ca experienta de invatare sa fie mai eficienta, cum ar fi:

  • gestionarea instruirii organizata in cursuri, module si activitati;
  • configurarea adaptativa a procesului de invatare;
  • gestionarea si asigurarea dezvoltarii de abilitati de catre elevi si studenti;
  • evaluarea elevilor si studentilor prin teste si probleme variate;
  • gestionarea unui proces de invatarea divers prin combinarea modulelor online cu sesiuni interne si sali de clasa virtuale;
  • acordarea automata de certificate/diplome on-line elevilor si studentilor merituosi;
  • facilitarea interactiunilor prin intalniri "live", forumuri de discutii si chat-uri.

Platforma π LMS este deplin conforma cu AICC SCORM 2004 editia a 3-a, SCORM 2004 editia a 4-a si Tin Can (xAPI); integreaza tehnologia inovatoare H5P, facand posibila crearea unui bogat continut interactiv de instruire.

Beneficiari
Universitati, licee si colegii, scoli, mari corporatii (> 10.000), organizatii neguvernamentale, administratii publice, intreprinderi mici si mijlocii.

Platforme
Linux, Mac si Windows.

Browsers
Apple, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox.

Aplicatie pentru smartphone
O aplicatie mobila este disponibila pentru continuitatea cursurilor, a fi in contact cu comunitatea e-learning si pentru a urmari realizarile de pe dispozitivul mobil propriu. Aceasta aplicatie mobila ofera functii adaptate special pentru dispozitive smartphone (date offline, notificari push etc.); este disponibila pentru : Google Play and Apple App Store.